Krymppåsar

Krymppåsar



Krymppåsar för livsmedelsproduktion består av Polyamid och Polyeten med en barriär av antingen Etylvinylalcohol eller Polyvinylidenklorid. Påsarna har en hög krympförmåga vid upphettning vilket göra att man kan packa produkter så att minimalt med material sticker ut från produkten. Detta ger snygga och funktionella förpackningar.


Egenskaper

Hög syre och fuktbarriär ger lång hållbarhet på produkten

Finns att få som kokpåse för produkter som kokas i påsen

Hög glansighet och optik, före och efter upphettning

Utmärkta svetsegenskaper gör påsen lätt att använda

Utmärkt krympförmåga gör påsen bra till de flesta produkter

Finns att få "meat adhesion" beläggning

Finns i flertalet olika tjocklekar för att kunna packa frusna produkter eller produkter med ben.

Storleksintervall: Bredder ifrån 150mm och längder från 200mm


Färgområde: Påsarna går bara att få ofärgade


Egenskaper: Krympförmåga, upp till 55% i maskinriktning och upp till 50% i tvärriktning vid 90 grader C


Konfektionering: Påsarna kan fås lösa i kartong eller tejpade i en lång rad.


Tryck: Kan fås med upp till åtta färgers tryck både på fram och baksidan av påsen.


Flexopack producerar även Krympfilm som är utmärkt att använda för flertalet olika produkter.

Producent

Produktdatablad